31 Ağustos 2010 Salı

Aşk

Gerçekten söylendiği gibi sihirli midir aşk? Neye benzer yada benzetebilir miyiz aşkı bir şeye? Nerededir peki? Beynimde mi düşüncemizde mi kalbimizde mi yoksa kimilerine göre şeylerinde mi*?
Aşk nedir biliyor musun? "O"nu görünce -sadece görünce değil aslında- "O"na dokununca düşününce arzulayınca öpünce sevince sevişince içinde duyduğun bir çığlıktır.Çığlık!
Bir kuşun kanat çırpışıdır. Bir bebeğin hayata gelişidir; ama aşkı uzun uzun düşününce böyle hissediyorum. Anda başkadır aşk..
Gülüşündür, bir saniyelik bakışındır. Elinin elime dokunuşudur. Dokunuştur aşk. Bir anlık dokunuşta tüylerinin diken diken olması, bir saniyenin milyonda biri bile olsa o anı milyarlarca yıl yaşamaktır. O anı hiç unutmamaktır.
Kimi zaman bir güldür aşk, kimi zaman gözler, kimi kolye, kimi öpücük, kimi koku, kimi ten, kimi cezbetmek, kimi arzu, kimi sevgi... Öff, aşk her şeydir işte. Aşk hayatta sahip olduğun her şeydir.
Sevgiliye dokunmaktır. Onu hissetmektir her an.Güldüğünde dokunduğu an gibi dünyayı yavaşlatmak durdurmaktır. Kendine dönüp bakmaktır. Kendini dinlemek ama kendini düşünmemektir. Karşında o vardır. Onu düşünür, onu yaşarsın. Sen yoksundur. "O" vardır. Aşk vardır. Damarlarında aşk dolaşır. Tenini aşk kaplar. Kokun aşktır. O aşktır ve sen aşksındır.
Hayatın ritmidir. Dinlediğin şarkıdır. Tuttuğun takımdır. Ayıcığındır aşk. Sevdiğin sanatçıdır. Kimi için Bob Marley kimi için Marilyn Monroe'dir.
Herkes farklı yaşar aşkı. Ama o aynı kalmayı evrensel kalmayı başarır. Milyarlarca insan yaşayıp ölse de o hep aynıdır vardır.
Aşk onu sevmek düşünmek her şeyi yaşamaktır onunla. O olmasa bile yaşarsın.Gerek yoktur ona çünkü. Tek sen ve aşkın yetersiniz her şeye. Zihnindedir her şey. Kaydetmişsindir bazı kareleri gerisini aşkın oluşturur zaten. Filmi tamamlar aşk. Düşünürken bile hissedersin onu. Bunu aşk yapar. Karşında durduğunu görürsün, elini tuttuğunu hissedersin. Her şey o kadar gerçektir ki. Gerçeklerine ihtiyacın yoktur. Seni öptüğünü görürsün. Dudaklarının dudaklarında oluşturduğu çöküntüyü.. Bıraktığı tadı tadarsın. Ellerinde ipeksi dokunuşu, öptükten son yüzündeki bebeksi gülümsemeyi görürsün. İçin gıdıklanır. İçindeki kurbağalar ayaklanır. Karnın bir hoş olur kelebekler uçar içinde. Bütün hücrelerin titrer, uyarılır.
Beynin düşüncelerin ve duyguların birlikte çalışır ve ona kilitlenirsin. Aşka kilitlenirsin. Her şeyi yapabilirsin aşk için o an; ama birkaç saniye tadını çıkartırsın, gözlerini kaparsın, elini sıkarsın. Devam eder içindeki aşk. Gülüşlerini kulağında duyarsın. Beyninde kulaklarında yankılanır sonsuza kadar. Nefesini boynunda hissedersin. Ellerini yanaklarında, dudaklarını dudaklarında... Nefesini her hücrende hissedersin; kulaklarında, boynunda, omuzlarında, dudaklarında, gerdanında sırtında göğüslerinde göbeğinde belinde kasıklarında kalçanda bacaklarında... Aşk okşar bacaklarından!
Öyle çok sahiplenirsin ki bu duyguyu benimsin diye haykırırsın. Aşkımsın! Benim aşkım! Bitsin bıraksın istemezsin. Hep kalbinde kalsın bu duygu.
Aşk benim gülüşüm. Aşk benim oksijenim. Aşk benim nefesim. Aşk benim kalbim. İçimdeki çocuğum, bebeğim. Dünyaya çocuk bakışım. Aşk sana bakışım. Kendime tapışım. Aşk arzum. Aşk sevmek, aşk sevilmek. Sevişmemdir benim aşk. Aşk her şeyim her şeyimizdir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder